Foto: Emma Dahlström via blogg

Artiklar

Emma Dahlström satte drömtrick i Nine Queens

Hennes GoPro-filmade backflip blev en succé. När det återigen var dags för Suzuki Nine Queens visade Emma Dahlström återigen vem som bestämmer.

Text: • 2016-03-29 Uppdaterad 2016-03-29

– Nine Queens har alltid varit väldigt speciellt för mig och det här året blev ingen besvikelse, skriver Dahlström på sin blogg.

Suzuki Nine Queens har blivit en samlingsplats för världens bästa kvinnliga freeski-åkare, och varje år visar deltagarna upp större och mer avancerade trick på de gigantiska hoppen.
– Det här är den veckan som jag ser fram emot mest på hela säsongen och det är så kul att shredda med alla hajpade tjejer, fortsätter hon på bloggen.

För Emma blev årets event – likt fjolårets då hennes gigantiska backflip blev en viral succé – väldigt minnesvärt då hon lyckades sätta sin första switch 1080.
– Det är ett trick som jag har velat sätta ett tag nu, så det var skönt att äntligen få göra det.

Här kan ni se några av höjdpunkterna från Emmas Nine Queens-helg. 

Jumping Queen


Ett annorlunda landslag – om livet som freeski-stjärnor


Familjen och berget


Text: • 2016-03-29
ArtiklarEmma DahlströmNine QueensVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen