5fd946530a0a9

Du utmanar inte Glen Plake utan att få hugg tillbaka

Att stöta på en professionell friåkare eller legendarisk extremskidåkare och säga att en själv är en bättre skidåkare än honom/henne kan kanske ses som oförskämt, men för alla som sett skidfilmen G.N.A.R.(om du inte har det, se den här undertill) är det ingen nyhet – och inte för proffsen själva. En pro callout var precis vad

Text: • 2016-04-11 Uppdaterad 2016-04-11

Att stöta på en professionell friåkare eller legendarisk extremskidåkare och säga att en själv är en bättre skidåkare än honom/henne kan kanske ses som oförskämt, men för alla som sett skidfilmen G.N.A.R.(om du inte har det, se den här undertill) är det ingen nyhet – och inte för proffsen själva.

En pro callout var precis vad legendaren Glen Plake råkade ut för när han befann sig i Alta i USA under vintern, fast med en stor skillnad: du utamanar inte Glen Plake utan att få ett rejält hugg tillbaka.  

Pro callout är en väsentlig del i spelet G.N.A.R. som Shane McConkey startade tillsammans med bröderna Scott och Robb Gaffney i Squaw Valley. Kolla in filmen G.N.A.R.(en av världens bästa skidfilmer) här undertill så får du kanske en större förståelse för vad det betyder. 

Glen Plakes Chamonix


Dra västerut! USA:s 10 bästa skidorter


Alta: Världens bästa snö


Text: • 2016-04-11
AltaG.N.A.R.Glen PlakeVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top