5fd91f4c8c472

Artiklar

Intervju: Bröderna Regnér – från käppar till puder

De är bröder, bästa vänner och skidpolare – och i vinter har huserat i Chamonix och på Freeride World Qualifier. Hör Olle och Carl Regnér berätta om livet Chamonix, sina idoler och varför de inte kan hitta en partner.

Text: • 2016-04-15 Uppdaterad 2016-04-15

Årets FWT-säsong var på många sätt en stor succé, men bakom namn som Turdell, Barkered och Lindberg lurar ytterligare ett – Regnér.
Bröderna Olle och Carl är kanske redan kända bland många inom skidsverige, men i en djupgående intervju för Chamonet berättar de om sina bästa minnen från vintern i Chamonix, sina idoler samt hur deras brasa i lägenheten stoppar dem från att hitta någon partner att vara med. 

Video: Wille Lindberg om livet som freeride-stjärna


Kang – den svenska miljöstaven som ska revolutionera marknaden


Stark svenskhelg i Freeride World Qualifier


Text: • 2016-04-15
ArtiklarCarl RegnérGlacier FilmIntervjuOlle RegnérVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen