Gör en egen skidfilm och vinn en resa till Island med Julbos snowboardproffs.

Supertävling: Vinn en Islandsresa med snowboardproffsen

Det nya året rivstartar med grymma tävlingen Julbo Volcanic Kingdom. På med skdorna, filma dig själv och vinn en tvåveckors resa till fantastiska Island i vår!

Text: Mattias Björklund • 2017-01-04 Uppdaterad 2017-01-04

För sjätte gången arrangerar franska solglasögon-, goggles- och hjälmtillverkaren Julbo sin White Session. Tillsammans med snowboardåkarna Flo Orley och Manuela Mandl bjuder Julbo in en skid- eller brädåkare att delta i inspelningen av Julbos nya film. I år kommer filmen att spelas in på Island, den vilda och spektakulära vulkanön.

Du deltar i tävlingen genom att spela in en film med dig själv där du åker skidor eller snowboard. Filmen, som ska vara en minut lång, ska kort och gott visa dina puderfärdigheter på bästa sätt. Förstapristagaren får följa med Flo, Manuela och Julbos filmteam till Island och spendera två veckor i april, när de spelar in sin nya film.

För vinnaren innebär resan knappast någon slapp tillvaro vid ett hotell. Det blir inte ens hotell. Nej för att expeditionen ska vara så mobila som möjligt och hinna maximalt med skid- och brädåkning så bor gänget i husbilar. Och på Islandsprogrammet står bland annat följande punkter:

* Klätterexpedition upp för vulkanen Eyjafjallajökull för att sedan hitta skönaste svängarna nedför vulkansidorna.

* Expedition till halvön Troll och där gruppen ska hitta helt nya linjer som inte tidigare körts.

* Besöka Snæfellsjökull, där jordens inre praktiskt taget går att bevittna.

Deadline för att delta i Julbo White Session är den 15 februari. Du hittar all information om Julbos tävling och hur du skickar in din tävlingsfilm här: https://www.julbo.com/en/quizz/jws-volcanickingdom-2017

Island


Salomon Freeski TV – Iceland


Text: Mattias Björklund • 2017-01-04
FriåkningJulboPuderåkning

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen