Flyg som en kråka.

Skärm + skidor = sant

Para jumping eller kanske skärmdump? Vad ska vi kalla det Black Crows-åkaren Pierre Guyot och skicklige skärmflygaren Eliot Nochez kokat ihop? Scrolla ned för en skön flygtur.

Text: Mattias Björklund • 2017-04-05 Uppdaterad 2017-04-05

Para skiing finns så klart men här är det två skidåkare som samarbetar. Vad det än må heta på franska eller svenska så är det i alla fall en kul kombo för lek på berget.

Har du en kompis med en skärm, några vajrar och nerver av stål? Då kan du kanske göra som fransmännen i filmen ”The stunt”. Men, säkerheten främst, tänk på det!

Black Crows Navis


Black Crows Sevun


Extrem klassiker – Aiguille du Midi


Text: Mattias Björklund • 2017-04-05
Black CrowsFrankrikeFriåkning

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen