Den flygande amerikanen Bobby Brown.

Artiklar

Bobby Brown sätter allt – i en enda tagning

Trots att Midsommarstängernas tid snart är över oss finns det snöälskare som vägrar släppa sina skidor. Som Bobby Brown, det amerikanska hoppesset som var den förste att vinna två deltävlingar i X-games 2010. Och det bästa: Bobbys knappa 3-minutersåk åk är filmad i en enda tagning.

Text: Mattias Björklund • 2017-06-14 Uppdaterad 2017-06-14

Bobbys precis släppta film visar dessutom vackra och snösäkra Mammoth Mountain från topp till dal. Förutom att Åka Skidor imponeras av Bobbys benstyrka ger den oklippta versionen en riktigt skön filmupplevelse. Dessutom tappar vi räkningen av alla hoppp som grabben sätter på sin väg nedför Sierra Nevadas snöbestrukta nedfarter. 

Bobbys film blir som en skön instruktionsvideo i riktigt snygg hoppteknik. en hel del inspiration till sommarens hoppträning inför nästa säsong utlovas. Låt filmen rulla och bara njut!

Bobby Brown får utlopp för sin inre Thovex i maxat klipp


Ny teaser från GoPro – Bobby Brown testar nya drönaren, Karma


Skogsarbete med Jesper Tjäder


Text: Mattias Björklund • 2017-06-14
ArtiklarBobby BrownFreeskiingFriåkningMammoth MountainUSA

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen