5fd945ce7128d

Salomon Freeski TV tillbaka med ny säsong

Suget och längtan efter snö och vinter tog precis ännu ett steg närmare bristningsgränsen med trailern för höstens nya avsnitt från Salomon Freeski TV.

Text: Gabriella Edebo • 2017-09-19 Uppdaterad 2017-09-19

En självklarhet och höjdpunkt att se fram emot i väntan på vintern har sedan många år varit de ständigt återkommande och välgjorda avsnitten från Salomon Freeski TV med Mike Douglas i täten.

Nu i höst kommer vi få se åkning från världens alla hörn med allt från Nepal, Norge, British Columbia, Frankrike, Japan, Österrike och sist men inte minst Kashmir i Indien.

Freeski Dream Trip gick i vintras till den sistnämnda destinationen och hade dessutom mot alla odds  en svensk lycklig vinnare vid namn Lovisa Rosengren. Mer om hennes drömresa kan du läsa om i nästa nummer av Åka Skidor och filmen kommer att förhandsvisas på höstens filmturne Untracked Film Tour som gör nedslag i Stockholm, Göteborg, Umeå, Vemdalen och Åre. Självklart kommer Lovisa själv att vara med på plats för att berätta mer om hur det egentligen går till att spela in film tillsammans med Salomon-teamet, och hur det var att åka skidor i Himalaya.

Mer info om filmturnén hittar du på www.untrackedfilm.com och missa inte att köpa din biljett till Early Bird-pris innan den sista september.

Åka Skidor presenterar: Untracked Film Tour


Text: Gabriella Edebo • 2017-09-19
Salomon Freeski TV

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top