5fd945a6189f5

Snöpremiär för svenskarna på världstouren

Hur värmer man upp inför Freeride World Tour egentligen? Kristofer Turdell och bröderna Regnér drog till Alperna för att känna på formen inför den kommande säsongen.

Text: Gabriella Edebo • 2017-11-07 Uppdaterad 2017-11-07

Inför Freeride World Tour 2018 som inleds i Japan i Januari har vi tre svenska namn på listan: veteranerna Reine Barkered och Kristofer Turdell och rookien i sammanhanget Carl Regnér, som lyckats kvala in till världstouren denna säsong.

Turdell och bröderna Regnér, båda skymtandes i videon med sprojlans nya kläder av nytt märke, drog till Stubaier Gletscher i Österrike för att klämma lite pist, hasa ner för steniga rännor och få känna på lite lufttid i parken. Renie gissar vi var hemma i Åre istället för att nöta in ytterligare styrka i stompar-musklerna.

Snöpremiär för svenskarna på världstouren
Snöpremiär för svenskarna på världstouren

Lär känna Kristofer Turdell


Intervju: Bröderna Regnér – från käppar till puder


Text: Gabriella Edebo • 2017-11-07
Carl RegnérFreeride World TourKristofer TurdellOlle RegnérStubaiVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen