Nikolai Schirmer kikar ner i Godmother-rännan i Lyngen

Poesi på franska och ösig norsk åkning

Norrmannen Nikolai Schirmer har skapat ett mästerverk på 8 minuter som utforskar friåkningens olika former och skepnader i olika världsdelar.

Text: Gabriella Edebo • 2017-11-08 Uppdaterad 2017-11-08

Den norska fartdemonen och mästaren på att klippa underhållande film Nilolai Schirmer har äntligen efter lång höst på turné med både den norska och svenska filmfestivalerna släppt sin nya film “Shapes”. 

Filmen är egenproducerad och klippt av Nikolai som också står för ösig åkning tillsammans med Asbjørn E. Næss och fransmannen Flo Bastien. Filmat i Kanada, Frankrike och Nordnorge av Joonas Mattila från Finland.

Poesi på franska och ösig norsk åkning

Fullt ös i snöfattiga rännor


Åka Skidor presenterar: Untracked Film Tour


Trailern för höstens filmturné har landat


Text: Gabriella Edebo • 2017-11-08
Nikolai SchirmerUntracked Film TourVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top