5fd91dd7e88dc

Artiklar

Den perfekta svängen

Stilla dina carving-cravings med två kortfilmer som visar på sinnessjuka vinklar demonstrerade av några åkare som på riktigt vet hur man svänger en skida.

Text: Gabriella Edebo • 2017-12-05 Uppdaterad 2017-12-05

Salomon TV med Mike Douglas i spetsen har skapat ett avsnitt som kan göra vilken examinerad skidlärare som helst blå av avund. Tre generationer av raceåkare visar och berättar om känslan kring hur den perfekta svängen känns i ett avsnitt med lika delar nervkittlande vinklar och vackra slowmotion-klipp på hur en välslipad stålkant skär genom orörd manchester.

Om du inte får nog av kantregulatorer och höftkantning så kan du klicka dig vidare till lite ösigare åkning i den vårsnö som nordamerikanerna brukar kalla ”corn”. Den okrönte svängarkungen i friåkningskretsar Marcus Caston har precis släppt det tredje avsnittet i sin kortfilmsserie ”Return of the Turn”.

 

Svängen gör comeback


Pistsmisk deluxe – ner med höften i snön


Text: Gabriella Edebo • 2017-12-05
ArtiklarCarvingPistVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen