5fd92eac07cd6

Livesändning från Freeride World Tour

Efter en insnöad och inställd premiär av världstouren i Japan är det nu bekräftat att årets första tävling blir av idag i Kicking Horse, Kanada.

Text: Gabriella Edebo • 2018-02-05 Uppdaterad 2018-02-05

Snöstormen har lugnat ner sig kring Golden, British Columbia och det lovas sol i väderprognosen. Tävlingen sänds live via flera olika plattformar och beräknas kickas igång klockan 08:30 lokal tid, vilket motsvarar 16:30 här i Europa.

Så fram med popcornen och leta rätt på en stabil uppkoppling för att bänka dig framför datorn och heja fram våra svenska förmågor.

Håll tummarna lite extra för svenskarna Kristofer Turdell, Reine Barkered, Jackie Paaso och Christoffer Granbom som är på plats i Kanada och redo för att droppa in och imponera på domarna. Tyvärr saknar vi vår svenska rookie Carl Regnér som bröt handleden och ett finger efter lite oplanerad närkontakt med ett träd under tiden FWT var på plats i Japan och väntade på att tävlingen skulle bli av. Vi håller tummarna för en snabb rehab och att han är tillbaka för att göra sin premiär i världstours-sammanhang inom kort.

Livesändningen hittar du här på YouTube eller på Freeride World Tours hemsida.

Startordningen för tävlingen kommer att vara:

1. Snowboard Herrar
2. Snowboard Damer
3. Skidor Damer
4. Skidor Herrar

Svenskarnas Startnummer:

– Chrtistoffer Granbom, nr 8 Snowboard Herrar
– Jackie Paaso, nr 2 Skidor Damer
– Kristofer Turdell, nr 12 Skidor Herrar
– Reine Barkered, nr 15 Skidor Herrar

Livesändning från Freeride World Tour
Livesändning från Freeride World Tour
Livesändning från Freeride World Tour
Livesändning från Freeride World Tour

Dags för premiären av Freeride World Tour


Text: Gabriella Edebo • 2018-02-05
Christoffer GranbomFreeride World TourJackie PaasoKanadaKicking HorseKristofer TurdellReine Barkered

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top