Briljanta speakers på plats redo för årets happening i Luleå. Foto: Andreas Bryngel

Se livesändningen från Luleå Big Air här

Idag är det dags för Luleå Big Air att inta universitetsområdet med åkning i världsklass, musik och en hel dag med festligheter. Se tävlingen live här på ÅkaSkidor.se!

Text: Gabriella Edebo • 2018-02-10 Uppdaterad 2018-02-10

Sändningen pågår hela dagen men finalerna drar igång kl 14.30.

Mer info om eventet:

– På tävlingsområdet kommer det finnas en ”minivinterstudio” med två programledare. Speakers under tävlingen är Jesper ”Jeppenator” Norén (som kommer att vara expertkommentator i tv vid tävlingarna i freeski under OS i Pyeongchang) och Bollen Valencia.


– Luleå Big Air kommer att livesändas här på Åka Skidors hemsida.


– Utöver tävlingsklasserna går det även att delta i en studentklass. Där är det publikens jubel som avgör vinnarna istället för domare.

Läs mer om tävlingen här.

Luleå Big Air sänds Live på lördag


Missa inte: Big Air i Luleå


Text: Gabriella Edebo • 2018-02-10
Big airSlopestyle

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen