5fd92e97136ae

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

8-12 april 2018 presenterar vi stolt den åttonde upplagan av Åka Skidor Ski Camp. Passa på att boka de sista platserna till en fullmatad helg i Åre.

Text: Gabriella Edebo • 2018-02-28 Uppdaterad 2018-02-28

Åka Skidor bjuder in till fyra sköna skiddagar när åkningen i Åre är som bäst. Testa nästa års skidor före alla andra, lär dig mer om laviner, gå clinics med erfarna instruktörer, häng med på topptur, lyssna på intressanta föreläsningar, kolla på skidfilm och mycket mer i sällskap med andra skidnördar.

Nytt för i år är att du kan välja mellan två olika inriktningar, det klassiska Åka Skidor Ski Camp eller Åka Skidor Ski Camp Topptur.

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

Saker som händer under Ski Camp:
– Testa nästa års skidor
– Lavinkunskap med Sveriges främsta experter
– Offpiståkning på Åreskutan med erfarna guider
– Bli en bättre skidåkare – Clinics med kända skidproffs och duktiga instruktörer
– Föreläsningar och filmvisning
– God middag på Fjällgården varje kväll
– Häng & skidsnack med Åka Skidors redaktion & andra skidnördar

Fjällgården som ligger mitt i backen är vår bas under campet. Här ses vi på afterski, badar bastu och badtunna, äter middag och umgås.

Vi syns i Åre 8-12 april!

För mer information: akaskidorevents.se

Läs om förra årets camp här.

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

Bergans

Bergans är på plats under Åka Skidor Ski Camp och du har chansen att testa vår mest avancerade skidjacka någonsin, Hemsedal Hybrid Jacket. Plagget ingår i Hemsedalkollektionen och har en unik materialkombination av 2- och 3-lagers Dermizax, isolerad med PrimaLoft och gåsdun. Jackans konstruktion är baserad på vårt revolutionerande designkoncept bodymapping, som tar hänsyn till de behov av värme och ventilation som kroppens olika delar har.
bergans.com

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

Mammut

Nya Barryvox tar marknadens bästa transceiver till nästa nivå och gör den ännu bättre med en ökad räckvid på hela 70 meter, förbättrad sökfunktion, 
ny funktion för finsök och ett ännu enklare handhavande. Mammut finns på plats under Åka Skidor Ski Camp och du kommer kunna testa nya Barryvox samt deras övrig utbud av säkerhetsutrustning.
mammut.com

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

K2 och Line

K2 och Line är på plats med en stor testflotta med 2019 års skidor. Japp, missa inte chansen att testa nästa års skidor före alla andra! K2 har med sig, bland annat, allroundserien Pinnacle, friåkningsskidan Marksman och ett brett urval ur sin damserie Luv – och mycket mer. Förutom skidor får du även bekanta dig med K2:s fantastiska linje av pjäxor. Line har med sig sin serie av lekfulla friåkningsskidor för hela berget. Förhoppningsvis får vi även förhållanden att testa puderskidan Pescado!
k2skis.com

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

InspireUs

Åk med duktiga och inspirerande åkare från tjejnätverket InspireUs.
inspireus.se

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

Åreguiderna

Följ med Åreguiderna till Åreskutans bästa åkning.
areguiderna.se

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

Untracked Film Tour

Untracked Film Tour är på plats under Ski Camp med några av vinterns bästa och mest inspirerande skidfilmer under ledning av Åka Skidors webbredaktör, och Sveriges mest peppade skidåkare Gabriella Edebo. Som bonus kan du även åka med Gabriella på dagarna, vilket är något vi verkligen rekommenderar.
untrackedfilm.com

Bildspecial: Åka Skidor Ski Camp 2017


Kolla in filmen från Åka Skidor Ski Camp


Text: Gabriella Edebo • 2018-02-28
Åka Skidor Ski CampÅreBergansEventInspireUsK2LineMammutSki CampUntracked Film Tour

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen