5fd91d234f303

Artiklar

Henrik Harlauts nya vinnarrop

Den har kallats årets bästa film på nätet och en av de absolut bästa parkåkarna i världen Henrik Harlaut fortsätter att etablera sig som en favorit i alla svenska folkhem.

Text: Gabriella Edebo • 2018-04-12 Uppdaterad 2018-04-12

26-åringen ställde till med löpsedlar från OS i Sochi när han tappade byxorna i landningen på ett av hoppen och blev en välkänd filur i det svenska folkhemmet med sin karaktäristiska klädstil och rastaflätor.

Henrik Harlauts nya vinnarrop
Löpsedlar efter OS i Sochi

Efter en framgångsrik säsong med guld på bland annat X-Games i Aspen och Dew Tour i Colorado rundade han precis av säsongen med en vinst i SLVSH-turneringen i Andorra. (Läs mer och se filmen från det här).

Nu efter turneringen fick någon den genialiska idén att klippa ihop en liten filmsnutt med Henriks alla peppade tillrop från turneringen. När ett ”wohoo” eller ”woopwoop” blivit allt för mainstream från man komma med något nytt – så det nyaste nya är att skälla som en hund. Eller om det är parningsrop från en desperat säl… Avgör själv, men oavsett så är underhållningsfaktorn hög.

Henrik Harlaut i nagelbitande SLVSH Cup final


Medaljregn på X-games


Trick för kontanter i Ramundberget på lördag


Text: Gabriella Edebo • 2018-04-12
ArtiklarEventHenrik HarlautX-Games

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen