Rösta på Henrik Harlaut i ESPY Awards

Henrik Harlaut nominerad till ESPY Awards

Rösta på vår svenska dunderstjärna inom slopestyle och big air Henrik Harlaut som nominerats till "best male action sports athlete" på världskända ESPY Awards.

Text: Gabriella Edebo • 2018-06-22 Uppdaterad 2018-06-22

ESPY Awards står för ”Excellence in Sports Performance Yearly Award” och är idrottsvärldens motsvarighet till musikbranschens Grammy. Det är en av de tyngsta utmärkelserna inom sport och delas ut av den amerikanska TV-kanalen ABC för att uppmärksamma årets största idrottsliga prestationer.

Henrik Harlaut satte sig själv på kartan även utanför freeski-scenen efter att han vann dubbla X Games-guld i Aspen under uppladdningen inför OS i Sydkorea. Nu är han tillsammans med bowlaren Jesper Svensson de enda svenskarna på listan över de nominerade inom ”Best in Sports”.

Publik omröstning är det som avgör vem av de nominerade som får ta hem priset på ESPY-galan i Los Angeles den 18e juli, så se till att rösta på Henrik Harlaut i kategorin ”bästa manliga actionsportatlet.

RÖSTA HÄR!

Henrik Harlaut nominerad till ESPY Awards

Scrolla långt ner i listan över olika kategorier inom ”Best in Sport” och precis nedanför ”bästa bowlare” hittar du ”Best action sports athlete”. Klicka i Henrik Harlaut och vänta ett par sekunder så går rösten igenom.

Du kan rösta en gång om dagen per digital enhet och flest röster när ESPY Awards-galan i Los Angeles drar igång den 18 juli får äran att ta emot priset.

Nominerade i kategorin ”best actions sports athlete” är förutom Harlaut den amerikanska guldmedaljören från OS i halfpipe David Wise, en av världens bästa skateboardåkare Kelvin Hoefler från Brasilien och snowboardåkaren Marcus Kleveland från Norge mer totalt fem X Games-medaljer.

Fakta: ESPY Awards

Står för: Excellence in Sports Performance Yearly Award

Henrik Harlaut – nominerad som “best male action sports athlete”

Rösta 1 gång om dagen per enhet
Avlutas i samband med galan den 18 juli

För att rösta:
Klicka här 
Scrolla ner till “Best action sports athlete”
Klicka i Henrik Harlaut (SWE) skiing
Vänta på meddelandet “Thanks for Voting”

Upprepa ovan procedur så många dagar du orkar fram till den 18e juli.

Medaljregn på X-games


Historien om två skidkungar – och två omslag av Åka Skidor


Henrik Harlauts nya vinnarrop


Text: Gabriella Edebo • 2018-06-22
Henrik HarlautX Games

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen