Säsongarkväll. Foto: Gabriella Edebo

Artiklar

Säsongarkväll med Åka Skidor & Alpingaraget

Välkommen på en inspirationskväll för säsongare på Alpingaraget tisdagen den 23 oktober. Få svar på alla möjliga frågor om att åka på säsong, träffa likasinnade och skaffa nya vänner inför vintern.

Text: Åka Skidor • 2018-09-29 Uppdaterad 2018-09-29

Tillsammans med Alpingaraget välkomnar vi alla som vill, har funderingar på eller redan har bestämt sig för att göra en vintersäsong.

Vill du åka på en vintersäsong men funderar över hur tusan man går till väga? Vart ska man åka? Hur hittar man boende och jobb? Vilka prylar ska jag ha med mig och vad borde jag veta om laviner och annat som folk säger är viktigt?

Frågorna kan vara många och svåra att hitta vettiga svar på. Så därför vill vi försöka svara på det mesta och lite till tisdagen den 23 oktober på Alpingaraget i Stockholm.

Säsongarkväll med Åka Skidor & Alpingaraget
St Antons skandinaviska säsongarliga 2014. Foto: Gabriella Edebo

Så kom till Alpingaraget och ös på med alla funderingar du har! Eller bara kom och häng och träffa nya vänner inför vintern. Alla är välkomna.

Mer info kommer men förvänta dig gött häng och lite kortare föredrag och föreläsningar om bland annat lavinsäkerhet och en säsongares bästa tips och trix.

Plats Alpingaraget, Birger Jarlsgatan 127, Stockholm
Tid Tisdag 23 oktober 18:00 – 21:00
Pris Gratis såklart

OSA genom att klicka i ”kommer” på eventet på Facebook.Mer info här.

Varmt välkommen önskar Alpingaraget och Åka Skidor!

Ledare: Dags för förändring?


Husky Podcast intervjuar Kristofer Turdell


Världens bästa skidåkning: St Anton


Text: Åka Skidor • 2018-09-29
ArtiklarEvent

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen