Tove Kockum passar på att åka mellan jobbtimmarna. Foto: Petter Berggren

Artiklar

Film om livspusslet som arbetande skidåkare

Workingvolks Freeride är en film som kommer i höst som handlar om ett gäng friåkare som bor och jobbar i Innsbruck och lever för att klämma in maximalt med tid på skidor.

Text: Gabriella Edebo • 2018-10-03 Uppdaterad 2018-10-03

Neil Williman pratar flytande svenska men kommer från Nya Zeeland och är avloppsingenjör anställd i England. Bor gör han däremot i Innsbruck, för att ha bästa möjliga förutsättningar att klämma in maximalt med tid på skidor tillsammans med sina likasinnade vänner i dalen.

Film om livspusslet som arbetande skidåkare
Neil Williman – avloppsingenjör och friåkare. Foto: Tove Kockum

Tillsammans med bland annat Tove Kockum från Sverige som jobbar som sjukgymnast i Innsbruck och Manuela Mandl som kör Freeride World Tour på snowboard har Neil skapat en film som många som kämpar med att balansera jobb och önskad mängd skidåkning kan relatera till.

Workingvolks Freeride The Funemployed Crew kallar de filmen som har premiär senare i höst och bland annat kommer visas på Untracked Film Tour.

Untracked Film Tour kommer tillbaka!


Husky Podcast intervjuar Kristofer Turdell


Med takbox på taket kör jag som jag vill


Text: Gabriella Edebo • 2018-10-03
ArtiklarFilmtrailerInnsbruckVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen