5fd91bda3d3e9

Artiklar

Följ med bakom kulisserna på filmturnén

Nu är det mindre än två veckor kvar till premiären av Untracked Film Tour i Stockholm och nu smygstartar vi webbserien där vi tar er med bakom kulisserna på höstens roligaste turné.

Text: Åka Skidor • 2018-10-14 Uppdaterad 2018-10-14

I det första avsnittet av webbserien vi kallar Untracked on Tour beger vi oss ut till Ekerö strax utanför Stockholm för att vara med och hjälpa till, ställa massa frågor och lära oss mer om hur det går till att brygga öl.

Northern Kiwi Brewers är ett litet bryggeri som startades av två skidpeppade Nya Zeeländare som numera är bosatta här i Sverige.

Untracked Ale var det som skulle skapas, en särskilt framtagen öl som kommer serveras på filmturnén med specialdesignad burk och allt.

Filmat av Rickard Croy Media.

Untracked Film Tour kommer tillbaka!


Fråga Åke: livet som slalomförälder


Oktobernumret har landat i butik


Text: Åka Skidor • 2018-10-14
ArtiklarUntracked Film TourVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen