Foto: Åre Sessions

Artiklar

Åre Sessions kommer tillbaka i vår

En gång är ingen gång, två är en vana och tre en tradition. Den 26-27 april 2019 återvänder Åre Sessions för sin tredje upplaga med en musikfestival under avslutningshelgen i Åre.

Text: Gabriella Edebo • 2018-10-25 Uppdaterad 2018-10-25

Tre år har gått sedan nyheten om att den svenska festivalkartan får ett nytt lite annorlunda tillskott. Åre Sessions skapades med visionen om att förena skid- och musikkultur under säsongsavslutningshelgen i Åre. Upplägget blev en succé direkt och har växt så det knakar de första två åren, och nu blev det klart att festivalen kommer tillbaka ännu en gång.Åre Sessions kommer tillbaka i vår

Boka in den 26-27 april i vår, då vill du vara i Åre. Nytt för i år är att hela Åres skidsystem kommer vara öppet denna helg, vilket också innebär fler boendealternativ och därmed möjlighet för ännu fler personer att på ett eller annat sätt ta del av festivalen. Tidigare år har samtliga boendealternativ i Åre varit uppbokade under festivalhelgen, med närmare 10 000 personer som besökare för just Åre Sessions.Det blir som vanligt ett laddat program med artister från världen över och utöver det även mängd aktiviteter både uppe på och nedanför berget. De första artisterna släpps om två veckor. Unikt är att festivalpasset ingår i liftkortet, så allt du behöver är ett liftkort som gäller antingen för helgen då festivalen äger rum, eller för hela säsongen. Så både skidåkning, musik och ett gäng andra tillställningar på ett simpelt liftkort.

Mer info på aresessions.se

Åre Sessions avslutar säsongen med musikfestival


Untracked on Tour – följ med bakom kulisserna


Fråga Åke: livet som slalomförälder


Text: Gabriella Edebo • 2018-10-25
ArtiklarÅreEvent

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen