Foto: Rossignol

Artiklar

Vinnaren av nya skidor från Rossignol

En lycklig vinnare svarade rätt på alla frågor och får en tidig julklapp i form av ett par sprillans nya Rossignol Sky 7 HD i valfri längd! Se vem som vann och de rätta svaren här.

Text: Gabriella Edebo • 2018-11-18 Uppdaterad 2018-11-18

7 Series från Rossignol är en av tidernas mest prisade skidserier och har till i år fått en rejäl uppdatering med bland annat en förstärkning av kolfiber som ska göra skidan vridstyvare. De tre olika skidorna i serien kännetecknas av sin lekfullhet och lätta vikt, och med den nya konstruktionen kommer skidorna även att passa lite tyngre och kraftfullare åkare på ett bättre sätt. Serien finns både i dam- och herrmodell och kommer i tre bredder med 97, 106 och 114 millimeter i midjan, plus en lättare variant specifik för topptur.

Vinnaren i vår tävling heter Katarina Fredriksson och hon har nu ett par nya allmountainskidor av modellen Rossignol Sky 7 HD med 97 millimeters midja, till ett värde av 5 300 kronor, på ingång. Grattis!

Vinnaren av nya skidor från Rossignol

De rätta svaren på frågorna hittar du här:

1. Vad heter de andra två skidmodellerna i Rossignol 7 series?
Svar: Super 7 HD och Soul 7 HD

2. Vad heter Rossignols svenska teamåkare som har långt hår, gärna sover i en bil och beskriver sig själv som ”…en wanna be-surfare och grönsaksätare”?
Svar: Jacob Wester

3. Rossignol har länge tillverkat skidor, men har nyligen lanserat en ny produktgrupp – Vilken?
Svar: Cyklar

Håll utkik efter fler tävlingar framöver här på akaskidor.se!

Jacob Wester – en halv livstid som skidproffs


Tjuvkika på nya novembernumret


10 grymma nya skidor


Text: Gabriella Edebo • 2018-11-18
ArtiklarRossignolTävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen