Foto: Elevenate

Artiklar

Tävling: Vinn dunjacka från Elevenate

Var med och tävla om en tidig julklapp från Elevenate. Under granen hittar vi den värmande dunjackan Motion Down Jacket som kan bli din.

Text: Åka Skidor • 2018-11-21 Uppdaterad 2018-11-21

Nu har minusgraderna svept in över landet och det är hög tid att börja fundera på att plocka fram några extra lager att svepa in sig i. Och vad passar då bättre än att ta chansen att vinna en sprillans ny jacka dunjacka från Elevenate till ett värde av 2 195 kronor?

The Motion Down Jacket är en genomarbetad dunjacka med låg vikt och tekniska material. Den fungerar både som en jacka att använda året runt och att ha som ett värmande lager under en skaljacka. Jackan finns både i herr- och dam-modell, läs mer om jackan här. Vinnaren får välja storlek och färg (i den mån lagertillgång tillåter det).

Om du inte redan kan svaren på frågorna nedan så kan du kika runt lite efter ledtrådar här på akaskidor.se och elevenate.com.

Tävlingen pågår till och med den 5 december 22:00. Vinnaren kontaktas via mail dagen efter.

Tävling: Vinn dunjacka från Elevenate

Text: Åka Skidor • 2018-11-21
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen