Alexandra Edebo in action i skicrossbanan. Foto: Kevin McHugh

Artiklar

Träna som en landslagsåkare

Kom i form inför vintern med övningar du kan göra varsomhelst. Garanterad träningsvärk levererad av skicrossåkaren Alexandra Edebo tillsammans med inspirationsnätverket On Edge.

Text: Åka Skidor • 2018-12-07 Uppdaterad 2018-12-07

Landslagsåkaren i skicross Alexandra Edebo har tillsammans med inspirationsnätverket On Edge skapat en träningsvideo full av tips på övningar för att bli stark inför skidsäsongen. Alla övningar är anpassade för att kunna genomföras utan att behöva besöka ett gym, så baxa undan soffbordet och kör igång.

Vi förvarnar känsliga kycklinglår för träningsvärk från den brinnande underjorden.

On Edge är en mötesplats för tjejer som söker äventyr som genom en facebookgrupp med över 10 000 medlemmar, sociala medier och sin hemsida onedge.se sprider pepp och inspiration inom alla typer av äventyr och utomhusaktiviteter.

För att skapa denna video tog de hjälp av sin monsterstarka ambassadör Alexandra Edebo som är en del av det svenska landslaget i skicross och har meriter som en totalvinst i den totala europacupen förra vintern.

Fusion av slopestyle, skicross och kreativitet i Sölden


Mattias Hargins träningstips – alla övningar


Nytt event: Åka Skidor Freeride Days


Text: Åka Skidor • 2018-12-07
ArtiklarSkicrossTräning

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen