5fd91afdbdceb

Artiklar

Veckans fetaste film: Heatseeker

Det virala fenomenet Nico Vuignier har skapat ännu en sinnesbändande video med riktigt häftig nattskidåkning med en tvist.

Text: Gabriella Edebo • 2019-01-12 Uppdaterad 2019-01-12

Kan det vara 2019 års bästa film, trots att det bara är januari? Mycket möjligt i alla fall. Nattskidåkning har vi sett förr i olika former, men det här var något helt nytt.

Nico Vuignier från Schweiz gjorde sig känd genom att skapa annorlunda och kreativa filmer med illusioner och skarpa redigeringsskills som signum. Han säger själv att hans senaste film Heatseeker är det svåraste och mest kopmplicerade han gjort hittills, och lovar att det inom kort kommer att komma även en film som visar hur det gick till med klipp bakom kulisserna.

Redigering Nicolas Vuignier & Jules Guarneri
Filmare Jules Guarneri
Åkare Jeremie Heitz, Nicolas Vuignier, Samuel Anthamatten, Laurent DeMartin, Florian Bruchez & Mathieu Schaer

Se mer från Nico på instagram @nicovuignier


Text: Gabriella Edebo • 2019-01-12
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top