Thule Upslope 20L

Artiklar

Tävling: vinn ryggsäck från Thule

När Thule bestämde sig för att designa en skidryggsäck såg de till att göra det på sitt eget unika och väl genomtänka sätt. Ta chansen att tävla om en Thule Upslope 20L och upptäck det själv.

Text: Gabriella Edebo • 2019-01-17 Uppdaterad 2019-01-17

Thule strävar alltid efter att erbjuda kvalitetstestade produkter med hög standard på både material och utförande. Deras skidryggsäck Upslope 20L är inget undantag.

Tävling: vinn ryggsäck från Thule

Designen i sig är rätt annorlunda jämfört med andra modeller på marknaden, men ryggsäcken sitter väldigt bra runt kroppen. Upslope har även flera sätt att komma åt innehållet i ryggsäcken, bland annat genom en dragkedja på sidan som gör att du enkelt kan ta fram dina handskar eller snacks utan att behöva ta av dig ryggan. Det finns även fästen för skidor eller snowboard och axelband med isolerat fack för slangen till vätskeblåsan.

Läs mer om Thule Upslope 20L här.

Tävling: vinn ryggsäck från Thule

Tillsammans med Thule tävlar vi nu ut två ryggsäckar av modellen Thule Upslope 20L, värde 1 200 kronor styck. En av ryggorna kan du vinna här nedan genom att svara på några frågor och den andra chansen du har är att tävla på Åka Skidors instagram.

Om du inte redan kan svaren på frågorna nedan så kan du kika runt lite efter ledtrådar här på akaskidor.se och thule.com.

Tävlingen pågår till och med söndag den 27 januari klockan 20:00. Vinnaren kontaktas via mail eller meddelande på instagram.

Instagram-tävlingen hittar du här. (Öka dina chanser genom att delta i båda tävlingarna).

Med takbox på taket kör jag som jag vill


Skidsnack #2: Veckans nyheter i skidvärlden


Nordamerikas 50 mäktigaste åk


Text: Gabriella Edebo • 2019-01-17
ArtiklarPrylarRyggsäckarTävlingThule

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen