Tävling: vinn ryggsäck från Thule
Thule Upslope 20L

Tävling: vinn ryggsäck från Thule

När Thule bestämde sig för att designa en skidryggsäck såg de till att göra det på sitt eget unika och väl genomtänka sätt. Ta chansen att tävla om en Thule Upslope 20L och upptäck det själv.

Thule strävar alltid efter att erbjuda kvalitetstestade produkter med hög standard på både material och utförande. Deras skidryggsäck Upslope 20L är inget undantag.

Designen i sig är rätt annorlunda jämfört med andra modeller på marknaden, men ryggsäcken sitter väldigt bra runt kroppen. Upslope har även flera sätt att komma åt innehållet i ryggsäcken, bland annat genom en dragkedja på sidan som gör att du enkelt kan ta fram dina handskar eller snacks utan att behöva ta av dig ryggan. Det finns även fästen för skidor eller snowboard och axelband med isolerat fack för slangen till vätskeblåsan.

Läs mer om Thule Upslope 20L här.

Tillsammans med Thule tävlar vi nu ut två ryggsäckar av modellen Thule Upslope 20L, värde 1 200 kronor styck. En av ryggorna kan du vinna här nedan genom att svara på några frågor och den andra chansen du har är att tävla på Åka Skidors instagram.

Om du inte redan kan svaren på frågorna nedan så kan du kika runt lite efter ledtrådar här på akaskidor.se och thule.com.

Tävlingen pågår till och med söndag den 27 januari klockan 20:00. Vinnaren kontaktas via mail eller meddelande på instagram.

Instagram-tävlingen hittar du här. (Öka dina chanser genom att delta i båda tävlingarna).

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Var har Thule sitt huvudkontor?

  • Rätt svar: Malmö
  • Svarsstatistik

2 . Vilket år grundades Thule i Sverige?

  • Rätt svar: 1942
  • Svarsstatistik

3 . På hur många sätt kan man komma åt sina saker i en Thule Upslope 20L?

  • Rätt svar: 3
  • Svarsstatistik

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!