Foto: Haglöfs

Artiklar

Haglöfs hakar på Åka Skidor Freeride Days

Vi är glada och stolta över att presentera Haglöfs som vår nya titelsponsor inför vårens friåkningsdagar i Åre den 31 mars till 3 april.

Text: Åka Skidor • 2019-01-23 Uppdaterad 2019-01-23
Haglöfs hakar på Åka Skidor Freeride Days

Den 31 mars till 3 april intar vi Åre för några riktigt fullmatade dagar med friåkning i fokus.

Häng med och åk skidor tillsammans med friåkarproffs, testa ny utrustning, finslipa skidtekniken, bygg ut kunskapsförrådet med lavinsäkerhet och mycket mer. Några av landets mest meriterade guider tar med oss för att gå på topptur och att utforska terrängen i närområdet och en av våra bästa svenska skidfotografer lär oss ta den perfekta skidbilden. Kvällstid hänger vi på TOTT hotell där vi äter god mat tillsammans, lyssnar på inspirerande föreläsningar och ser på skidfilm. 


Haglöfs hakar på Åka Skidor Freeride Days
Foto: Haglöfs

Lite av det som händer under eventet:

– Freeride clinics med erfarna guider
– Toppturer med Åreguiderna
– Filmvisning av Untracked Film Tour
– Fotokurs med Emrik Jansson
– Styrkepass för skidåkare
– Säkerhet- och teknikträning
– Testa skidor och utrustning
– Yoga för skidåkare
– Inspirerande och informativa föreläsningar

Haglöfs hakar på Åka Skidor Freeride Days
Jacka: Haglöfs Nengal

Amanda Kähler, Nordic Marketing Manager på Haglöfs kommenterar samarbetet:

”Att ta sig utanför liftsystemen och närmare naturen, på ett säkert sätt, kräver rätt utrustning men även kunskap och ödmjukhet. Haglöfs Åka Skidor Freeride Days ger dig hela paket. Under tre fullmatade dagar med inspiration, utbildning och pepp får du hänga på friåkarproffs och guider som visar dig den säkra vägen till andra sidan berget, ifrån liftar och värmestugor. Där snön är som bäst och naturupplevelsen som störst.” 

Behöver du ny utrustning inför Haglöfs Åka Skidor Freeride Days? Läs mer om Haglöfs Khione & Nengal 3L Proof jacka och byxa – hållbara skidkläder för friåkning här.

Haglöfs grundades av en man med både drömmar och visioner. År 1914 satte Wiktor Haglöf första stygnet i en ryggsäck, som skulle inspirera generationer av människor att ta sig ut i naturen. Friluftslivet för hundra år sedan var långt ifrån någon självvald njutning i de trakter där Wiktor växte upp. Wiktor Haglöf grundade därför sitt företag med visionen att underlätta, förenkla och förbättra för människor som var tvungna att vara utomhus, för att det är en del av livet.

Vårt företag är byggt på en värdedriven grund; vi är pålitliga, nyfikna och stolta. Just pålitligheten innebär att du kan lita på att dina Haglöfsprodukter är hållbara och funktionella på alla vis. Nyfikenhet handlar om att vi hela tiden utvärderar oss själva för att se om vi kan bli ännu lite bättre, mer innovativa och mer relevanta för våra kunder. Och stolthet, ja det handlar om passionen vi har för det vi gör – att se till att du ser bättre ut, mår bättre, och presterar bättre i utrustning från Haglöfs. När man lägger ihop allt är vår vision ganska självklar: att inspirera folk att ta sig närmare naturen.

Välkommen till Åre och Haglöfs Åka Skidor Freeride Days!

Årets friåkningsevent: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days


Skidsnack #3: Veckans nyheter i skidvärlden


Köpenhamns nya plastbacke


Text: Åka Skidor • 2019-01-23
ArtiklarÅka Skidor Freeride DaysEventHaglöfs

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen