Foto: Idre Fjäll

Artiklar

Jobbmöjlighet för mediokra skidåkare

Få betalt för att åka skidor. Ett drömjobb för många har dykt upp hos Arbetsförmedlingen, men det finns en hake: du får inte vara för bra på att åka skidor.

Text: Gabriella Edebo • 2019-01-25 Uppdaterad 2019-01-25

Tenson tar en lite annorlunda approach till det här med produkttestning och att nå ut till potentiella nya kunder. Istället för att använda sig av landets bästa skidåkare söker de nu istället en medelsvensson med en fallenhet för att trilla lite varstans på berget.

I dagens social media-landskap ansåg vi att det var dags att framhålla de skidåkare som kanske inte satsar på den mest extrema offpisten, utför några fräcka tricks i parken eller har en rimlig chans att någonsin bli sponsrad av något creddigt varumärke, men som trots detta har en stor passion för såväl skidåkning som att spendera tid i naturen, berättar Angelica Holmgren som jobbar med PR för Tenson.

Därför har de nu lagt upp en jobbannons hos Arbetsförmedlingen där de söker en medioker skidåkare som ska få testa Tensons nya kollektion med skidkläder. Tendenser att trilla i backen ses som en merit och en av få krav är att du ska kunna ploga dig ner för berget.

Jobbmöjlighet för mediokra skidåkare

”Mycket begränsad erfarenhet av skidåkning är fördelaktigt men ej ett krav. Vi tror att rätt kandidat har en test-and-learn-mentalitet, aldrig eller sällan mottagit komplimanger för sin åkstil och trivs i omgivningar med högt tempo.”

Så står det i annonsen och i uppdraget ingår en lön på 250 kronor i timmen för några dagars åkning och hårdtestning av Tensons produkter i mitten av Februari i Idre. Resa tur och retur till Idre, boende, måltider, liftkort, skidhyra och privata skidlektioner ingår också.

Läs mer och ansök här.

Skidsnack #3: Veckans nyheter i skidvärlden


Bästa veckorna att åka skidor 2019


Tävling: vinn ryggsäck från Thule


Text: Gabriella Edebo • 2019-01-25
ArtiklarIdre FjällJobb

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen