Foto: Audi / Ski the World

Artiklar

Bakom kulisserna med Candide Thovex

Se hur en skidfilm utan snö blir till med en av världens mest hajpade skidåkare Candide Thovex.

Text: Gabriella Edebo • 2019-01-29 Uppdaterad 2019-01-29
Bakom kulisserna med Candide Thovex
Foto: Audi / Ski the World

En av världens mest hajpade skidåkare är den tystlåtne fransmannen Candide Thovex som pumpat ut den ena vansinniga skidfilmen efter den andra. En skidåkare som väldigt sällan visar ansiktet och som ändå röstats fram som årets manliga skidåkare flera gånger i Powder magazine’s läsaromröstning .

För ett år sedan släppte han tillsammans med sin bilsponsor filmen ”Ski the World” han åker skidor på vatten, sand, gräs, aska, grus och kinesiska muren. Egentligen på allt förutom snö.

Bakom kulisserna med Candide Thovex
Foto: Audi / Ski the World

Nu har det precis blivit klart att han kommer att släppa filmer med behind the scenes-material och i intro-avsnittet får vi ordentlig mersmak. Till skillnad från många av hans ordinarie videor så är det faktiskt lite musik med i denna till och med.  

Den första filmen skvallrar om att det tog totalt nio månader av research, följt av tre månader med filmande världen över i Jamaica, Island, Turkiet Peru, Spanien, Kina, Italien, Wales och Iran.

Håll utkik framöver för det här är tänkt att bli en hel serie som tar oss med bakom kulisserna på en av skidvärldens mest komplicerade och spektakulära filmproduktioner.

Behind the scenes-filmen är nästan mer underhållande än originalet:


Text: Gabriella Edebo • 2019-01-29
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen