Foto: Victor Esteby

Artiklar

Powder Highway i Kanada med Hedvig Wessel

British Colombias powder highway är känd för en sak som namnet skvallrar om. Mer puder än du kan tänka dig och ändlösa alternativ att styra bilen dit det snöar som mest.

Text: Gabriella Edebo • 2019-10-13 Uppdaterad 2019-10-13

Tillsammans med bröderna Regnér är Hedvig Wessels webbserie Hedvig’s Way nu tillbaka på Youtube för säsongen. 

Det första avsnittet handlar om en ledig vecka från Freeride World Tour i vintras när de passade på att åka på roadtrip i Kanada. 

Hedvig berättar att hon varit i Kanada, eller närmare bestämt i Calgary ett antal gånger för världscupen i puckelpist men aldrig haft möjlighet att njuta av snön utanför pist och pucklar. Så nu var det dags.

Sinnesjukt mycket snö fick de dessutom under roadtrippen där de hann besöka bland annat Revelstoke och Whitewater efter FWT-tävlingen i Kicking Horse.  

Hedvig Wessel vann FWT i Fieberbrunn


Skidsnack v41– Öppningsdrama i Colorado


Hedvig Wessel och vägen till Freeride World Tour


Text: Gabriella Edebo • 2019-10-13
ArtiklarHedvig WesselKanadaWhitewater

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen