Foto: Snowboardpodden

Artiklar

Snowboardpodden släpper avsnitt om pjäxor

Snowboardpodden levererar kultur på snedden och sparkar igång sin tredje säsong där första avsnittet lite otippat handlar om bootfitting med pjäxgurun Christian "Chrille" Kalmendal på Åre Skidsport.

Text: Gabriella Edebo • 2019-10-14 Uppdaterad 2019-10-14

Snowboardpodden går in i sin tredje säsong och det första avsnittet nördar ner sig djupt i allt som har med bootfiffing att göra. Spännande, men vad tusan har det att göra med snowboard egentligen kanske du tänker? 

Enligt Joel Söderström som startat podden och pjäxgurun Christian “Chrille” Kalmendal som du oftast hittar inne i pjäxverkstan på Åre Skidsport har det allt med snowboard att göra.

– Så håll i er och var beredda på ett avsnitt där det kommer pratas om något vi har gemensamt oavsett om vi åker rakt ner eller i sidled. Fötter, och om att vi tvingar ner dom i ett fängelse varje gång vi gör det vi själva älskar, och hur vi förvandlar det där fängelset till en lyxig boning med havsutsikt! 

Så beskriver Joel avsnittet och vem är en bättre tänkbar gäst än just Chrille som är betrodd av världens bästa åkare att fixa deras fotdon. Dessutom var han med och startade en forskningsstudie ihop med Mitt Universitet i Östersund om just bootfitting och vad som egentligen är bäst för både kropp och åkning. 

Snowboardpodden finns på Podcaster, Acast, Facebook och Soundcloud.
Och på Instagram såklart under @snowboardpodden

Läs mer om podden och tillhörande host Joel i denna artikel publicerad tidigare i år.

Kultur på snedden med Snowboardpodden

Skidsnack v41– Öppningsdrama i Colorado


Vinterns 11 bästa nya prylar


Norse Skis – nytt svenskt skidmärke med fokus på hållbarhet


Text: Gabriella Edebo • 2019-10-14
ArtiklarPjäxorSnowboard

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top