Marcus Caston visar vad ett par Blizzard Rustler 10 går för i pisten. Screenshot från filmen.

Artiklar

Return of the turn är tillbaka

Marcus Caston drömmer om att filma ett avsnitt med det djupaste pudret någonsin, men när snöstormen når Utah åker han till kullarna i Minnesota istället.

Text: Gabriella Edebo • 2019-10-15 Uppdaterad 2019-10-15

I avsnittet “Beer League” åker svängfantasten till Minneapolis i den amerikanska delstaten Minnesota för att uppleva The Ski Challenge – världens största hobbytävling för alpina utförsåkare.

Väl på plats gör han ett tappert försök att sänka medelåldern från väl över pensionsålder, och får uppleva lite äkta skidpassion bland de kalla små kullarna med konstsnö. Och får se mycket tajt åtsittande spandex.

För ibland krävs det inte mer än en liten isig kulle för att ha kul på skidor.

Eller som några av gubbarna uttrycker det: 

“Eat Pasta. Smoke Rasta. Ski Fasta.”

Pistsmisk deluxe – ner med höften i snön


Comeback för hoppsväng och retrolagg


Svängen gör comeback


Text: Gabriella Edebo • 2019-10-15
ArtiklarAlpintCarvingMarcus CastonVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top