Foto: Silva

Artiklar

Silva söker testpiloter till ny pannlampa

Ta chansen att testa och vara med och påverka utvecklingen av nästa generations pannlampor på vinterns toppturer.

Text: Gabriella Edebo • 2019-10-20 Uppdaterad 2019-10-20

Det svenska företaget Silva har sedan 1930-talet utvecklat innovativa produkter som gjort skillnad i ett globalt sammanhang, och än idag jobbar de hårt med att förbättra sina produkter. Så nu ber de Åka Skidors läsare om hjälp för att utveckla nästa generations pannlampor för utomhusbruk i mörka nordiska förhållanden. 

Silva söker testpiloter till ny pannlampa

Silva söker testpiloter som under vinterns gång vill hårdtesta pannlampan Exceed 3X/XT som är en av deras värstingmodeller utvecklad för användare med höga krav på ljusprestanda. 

Lampan är designad med fartfyllda aktiviteter i åtanke, så därför söker Silva efter totalt sex stycken testpiloter som vill testa produkten primärt för topptur i mörker, och sekundärt även för mountainbike och längdskidåkning. 

Du kommer att få behålla produkten efter avslutat test och ifyllt testprotokoll som tack för hjälpen. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan med en motivering till varför du borde bli en av testpiloterna, samt namn, kontaktuppgifter, och lite kort om dig själv till product@silva.se

Silva söker testpiloter till ny pannlampa

SILVA EXCEED 3XT

Max Ljusstyrka 2200 lumen
Batteritid 12 timmar på max
Vikt 129 gram utan batteri
Värde 4 199 kronor 

Läs mer silva.se 

Skidsnack v42 – VM i längdhopp på vattenskidor


Filmsläpp för Untracked Film Tour 2019


Vinterns 11 bästa nya prylar


Text: Gabriella Edebo • 2019-10-20
ArtiklarPrylar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen