5fd9176f3650a

Artiklar

Bakom kulisserna när Candide åker Kinesiska Muren

I filmen Ski the World syns Candide Thovex bland annat åka utför Kinesiska Murens trappor och nu får vi äntligen en inblick i hur det egentligen gick till.

Text: Gabriella Edebo • 2019-11-12 Uppdaterad 2019-11-12

Skulle du kasta dig ut för en av de branta och utan överdrift stenhårda trapporna längs den Kinesiska Muren på skidor för att försöka hålla jämn fart med en av världens bästa åkare?

Någon dåre har i alla fall fått det jobbet för att få lite snygga followcam-klipp från inspelningarna av Ski the World i Kina, och fick nästan offra korsbanden på kuppen.

En annan kameraman snubblar och är nära att stå på näsan med en kamerarigg värd rätt många (hundra)tusenlappar i famnen. 

Spana in behind the scenes-filmen som faktiskt är ännu häftigare att se på än originalfilmen (som du kan se här). 

Candide Thovex erövrar världen


Skidsnack v45 – när 100 lavinryggor rycks på en och samma gång


Candide vågsurfar med skidutrustning


Text: Gabriella Edebo • 2019-11-12
ArtiklarCandide Thovex

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen