5fd91751842bf

Artiklar

Hela vägen in i väggen med Hugo Burvall

Phantom Brickworks är en film om Hugo Burvalls symbios mellan skidåkning och musikskapande som visats på Untracked Film Tour nu under hösten, och nu finns att se gratis på nätet. Sätt dig ner en kvart och dra på volymen ordentligt.

Text: Gabriella Edebo • 2019-11-24 Uppdaterad 2019-11-24

Det hela blev ett tvåårigt projekt som tillslut resulterade i en kortfilm om den svenska landslagsåkaren i freeski och musikskaparen Hugo Burvall. En film om att vara kreativ på sitt eget sätt och hitta sin grej, börja med nya saker, utvecklas, skapa och köra på hela vägen in i väggen.

”En kortfilm om kreativitet och inspiration i helhet”

Hela vägen in i väggen med Hugo Burvall
Foto: Martin Axéll

Filmat av Björn Eklund.

Komplicerat av en korsbandsskada var.

Men en riktigt bra film blev det ändå.

Skidsnack v47 – SVT börjar sända freeski och snowboard


Kajsa Larsons rykande heta säsongsedit


Snowboardens gudfader Jake Burton har gått ur tiden


Text: Gabriella Edebo • 2019-11-24
ArtiklarFreeskiingVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen