5fd917371a3db

Artiklar

Tävling med Stellar Equipments nya friåkningsställ i potten

Stellar Equipment har precis släppt ett nytt skidställ för friåkning och ordentligt busväder, och nu har du chansen att tävla om både jacka och byxa från den nya kollektionen.

Text: Åka Skidor • 2019-12-10 Uppdaterad 2021-12-07

Åreföretaget Stellar Equipment har precis lanserat ett helt nytt skidställ med jacka och bib-brallor särskilt framtaget för att stå emot väta, kyla och riktigt busväder, så du kan fortsätta åka puder hela dagen lång. 

Nya Stellar Free Shell är tillverkat i samma tyg som populära Stellar Shell men har en mer löst sittande passform, stora fickor och noggrant utvalda tekniska detaljer.

Free Shell är tänkt passa den hängivna friåkaren som vill ha obegränsad rörelsefrihet, hög andningsförmåga och ett skal som klarar krävande förhållanden.

Läs mer om Stellar Free Shell på stellarequipment.com

Tävling med Stellar Equipments nya friåkningsställ i potten

Stellar Equipment om hur de förändrar outdoorbranschen:

→ Vi producerar tekniska plagg av högsta kvalitet, i de bästa materialen, på de bästa fabrikerna.

→ Vi jobbar långsiktigt och hållbart med genomtänkta produktsystem istället för kortsiktiga kollektioner. 

→ Vi säljer endast online, och i vår egna butik i Åre, vilket innebär att vi kan kapa led och erbjuda produkter i världsklass till ett schysst pris. 

Tillsammans med Stellar Equipment tävlar vi nu ut ett helt ställ, alltså jacka plus byxa, i valfri färg och storlek från deras Stellar Free Shell System. 

Delta i tävlingen genom att svara på frågorna nedan, och om du behöver lite hjälp på traven att hitta de rätta svaren kan vi rekommendera att kika in på stellarequipment.com.

Tävlingen pågår till och med tisdag den 17 december klockan 23:59 och vinnaren kontaktas via epost dagen efter.

Tävling med Stellar Equipments nya friåkningsställ i potten

Test: Stellar Equipment Kevlar Shell


Skidsnack v48 – köp liftkort för en säck potatis


Rätt klädd – 14 av vinterns bästa skalkläder


Text: Åka Skidor • 2019-12-10
ArtiklarPrylarskidkläderStellar EquipmentTävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen