5fd91697b3805

Artiklar

Tävling: Vinn nästa års Vassi-ställ från Haglöfs

Till nästa vinter släpper Haglöfs en uppdaterad version av det klassiska skidstället Vassi som inte funnits på några år. Men redan nu har du chansen att vinna en jacka och byxa, och dessutom två biljetter till Haglöfs Åka Skidor Freeride Days i Åre 29 mars - 2 april.

Text: Gabriella Edebo • 2020-01-31 Uppdaterad 2021-12-07

Haglöfs grundades 1914 av skogsarbetarsonen Wiktor Haglöf med visionen att underlätta, förenkla och förbättra för människor som vistas utomhus. Det hela började med ryggsäckar men idag är allt från skor, sovsäckar och skidkläder en del av kollektionen. 

Tävling: Vinn nästa års Vassi-ställ från Haglöfs

För några år sedan fanns ett hajpat skidställ kallat Vassi som användes flitigt av friåkare världen över. Efter några års frånvaro från marknaden är nu det klassiska stället tillbaka i ny tappning och kommer i butik inför nästa vinter.

För att fira det har Haglöfs bland annat utlyst en videotävling på sociala medier med ett sponsorskap från Haglöfs på totalt 70 000 kronor som förstapris. Läs mer om hur du deltar i tävlingen här.

Tävling: Vinn nästa års Vassi-ställ från Haglöfs

Vinnaren av videotävlingen kommer att presenteras på Haglöfs Åka Skidor Freeride Days i Åre den 29 mars till 1 april, missa inte det.

Men redan nu kan du tävla om ett att få ett Vassi-ställ från Haglöfs, plus biljetter till dig och en kompis till vårens event i Åre här nedan.

Vinst:

Haglöfs Vassi jacka och byxa*, värde 12 000 kronor.
*Tillgängliga storlekar: Dam Medium och Herr Large

2 biljetter till Haglöfs Åka Skidor Freeride Days i Åre 29 mars – 1 april, värde 1 390 kronor

Tävling: Vinn nästa års Vassi-ställ från Haglöfs
Herrmodell, finns i storlek Large
Tävling: Vinn nästa års Vassi-ställ från Haglöfs
Dammodell, finns i storlek Medium

Tävlingen pågår till och med fredag den 7 februari klockan 23:59 och vinnaren kontaktas via epost.

Haglöfs hakar på Åka Skidor Freeride Days


Haglöfs Åka Skidor Freeride Days kommer tillbaka den 29 mars – 1 april 2020


Skidsnack v4 – Henrik Harlaut historisk på X Games


Text: Gabriella Edebo • 2020-01-31
ArtiklarPrylarÅka Skidor Freeride DaysHaglöfsskidkläderTävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen