5fd9161078d49

Artiklar

Tävling: vinn klocka med integrerad Recco

Just nu kan du vara med och tävla om en riktigt kvalitetsklocka från Swiss Military By Chrono med integrerad Recco-reflektor.

Text: Åka Skidor • 2020-03-24 Uppdaterad 2020-03-24
Tävling: vinn klocka med integrerad Recco

Stjärnurmakarna är återförsäljare i Sverige för klockmärket Swiss Military By Chrono som nu börjat sälja vissa av sina klockor med en integrerad Recco-reflektor. Reflektorer från Recco hittar du normalt sett i skid- och friluftskläder och annan utrustning som gör dig sökbar om olyckan skulle vara framme med hjälp av antingen en handhållen enhet eller via helikopter. Reflektorn sitter i klockarmbandet, som också går att köpa separat, och gör att kan räddningsarbetare enklare spåra människor som försvunnit i laviner, skogsområden eller på fjället.

Observera att en Recco-reklektor endast är ett komplement och inte kan ersätta övrig säkerhetsutrustning.

Klockorna från Swiss Military by Chrono används bland annat, som namnet antyder, inom militär och andra brottsbekämpande enheter så kvaliteten har anpassats därefter. Klockornas kvalitet testas noggrant i olika miljöer för att försäkra användaren om att produkten håller måttet i situationer som kräver ett stöttåligt och vattenresistent material.

Klockan du har chansen att vinna nu är av modellen St. Moritz med Recco-band.

Tävling: vinn klocka med integrerad Recco

Swiss Military By Chrono St. Moritz Recco

Modellnamn SM34079.04.R
Beskrivning St. Moritz är klockan för dig som inte vill kompromissa vare sig det gäller funktion eller design. Uret har en kraftig boett på 42,5 mm i diameter och är försedd med ett slitstarkt band med Recco-reflektor.
Vattentäthet 10 ATM: Tål bad, dusch och snorkling.
Material Rostfritt stål och reptåligt mineralglas med en tunn safirbeläggning.
Värde 4 595 kronor.
Mer info stjarnurmakarna.se

Tävlingen pågår till tisdag 31 mars klockan 23:59 och vinnaren kontaktas via epost.

Tips: Det kan hända att du kan hitta ledtrådar till svaren på stjarnurmakarna.se.

Skidsnack v12 – blir påsk i fjällen inställt?


Sommarskidåkningen är säkrad – 11 meter snö i Fonna


Topptur & monoski i säsongens sista nummer


Text: Åka Skidor • 2020-03-24
ArtiklarPrylarTävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen