5fd914e024c4d

Artiklar

Oktobernumret av Åka Skidor: 50 höjdare, Sibirien, Ötztal, Marsfjällen och mer

Oktobernumret av Åka Skidor är äntligen här. Fullmatat med artiklar om skidåkning. Dessutom med ett 36 sidor långt bildgalleri fullt av bilder från några av världens bästa fotografer.

Text: Peter Nilsson • 2020-10-07 Uppdaterad 2020-10-07

Det nya numret av Åka Skidor har redan landat i prenumeranternas brevlådor och anländer till butikerna i början av nästa vecka.

Här kommer några uppslag ur tidningen.

Oktobernumret av Åka Skidor: 50 höjdare, Sibirien, Ötztal, Marsfjällen och mer

Åka Skidors medarbetare Mattias Fredriksson och Leslie Anthony har rest runt världens alla hörn i jakt på den bästa skidåkningen. Här har de listat 50 favoriter. Skidåkarens bucket-list.

Oktobernumret av Åka Skidor: 50 höjdare, Sibirien, Ötztal, Marsfjällen och mer

Vad gör man när liftarna slutar snurra för säsongen? Drar på tälttur i marsfjällen. Vilhelminafjällens bortglömda jätte. 

Vill du ha Åka Skidor i brevlådan? Teckna en prenumeration här.

Bildspecial: 8 bilder som eldar på skidsuget


Filmer för veckan


Frankrikes skidorter presenterar gemensam Covid-strategi inför vintern


Text: Peter Nilsson • 2020-10-07
Artiklar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top