Tanner Hall boostar BC-kickar mellan tävlingarna på FWT. Bild: Skärmdump

Artiklar

Video: Legenden Tanner Hall är tillbaka med ny edit

Mellan stoppen på Freeride World Tour förra året spelade Tanner Hall även in ett nytt filmprojekt där han blandar stora BC-kickar med street.

Text: Peter Nilsson • 2020-10-29 Uppdaterad 2020-10-29

Tanner Hall tillhör en av legenderna i friåkningsscenen. Tillsammans med filmarna Frozen Ambrosia har han spelat in dokumentären Forever som släpptes nu i höst. 

Nu har Tanner Hall dessutom precis släppt en kortare edit. Åkningen är filmad mellan tävlingarna på Freeride World Tour. Det ser inte ut som att han har tänkt gå i pension än på ett tag.

Filmer för veckan


Tanner hall finner sitt inre lugn bland laviner i Alaska


Bästa pillow-åken i skidhistorien


Text: Peter Nilsson • 2020-10-29
ArtiklarTanner HallVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen