Foto: FWT / D. Daher

Artiklar

Freeride World Tour ställer in tävlingar i Japan och Kanada

Coronapandemin ställer till det (igen) för arrangörerna av Freeride World Tour.

Text: Peter Nilsson • 2020-11-05 Uppdaterad 2020-11-05

Freeride World Tour meddelar idag att de säller in säsongens första två tävlingar. Tävlingarna som skulle ha genomförts i Hakuba, Japan och Kicking Horse, Kanada måste ställas in på grund av restriktioner för Covid-19. 

Samtidigt meddelar tävlingsorganisationen att de redan för diskussioner med andra skidorter i Europa om att ersätta de två inställda tävlingsstoppen. 

De meddelar även att baserat på den information som finns idag, är planen fortfarande att genomföra de tre sista tävlingarna på FWT utan förändringar i schemat. Tävlingarna i Andorra, Fieberbrunn och Verbier påverkas alltså inte av dagens beslut. 

Freeride World Tour ställer in tävlingar i Japan och Kanada
Foto: FWT / D. Daher
Freeride World Tour ställer in tävlingar i Japan och Kanada
Foto: FWT / D. Daher

Nytt upplägg för Freeride World Tour


Nygift och peppad: i huvudet på Reine Barkered


Se Kristofer Turdells spektakulära vinnaråk


Text: Peter Nilsson • 2020-11-05
ArtiklarFreeride World Tour

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen