Inspelning ev Season Pass Foto: @fab.lif

Inspelning ev Season Pass Foto: @fab.lif

Video

Season Pass: din guide till fem ikoniska skidorter

I en serie på fem delar ger sig Fabian Omne ut i i skidvärlden för att svara på den kanske ultimata frågan: Var ska jag köpa mitt säsongskort?

Text: Peter Nilsson • 2020-12-27 Uppdaterad 2020-12-27

Än så länge verkar inte den här vintern vara det stora resandets vinter. Så vad passar bättre än hjälp att planera framtida resor?

Kanske funderar du just nu på var du ska spendera nästa vintersäsong? Eller kanske vilken skidort som egentligen passar bäst för dig? Valmöjligheterna kan kännas oändliga. För att ge dig hjälp på traven har Fabian Omne gett sig ut på resa och testat fem olika skidorter. I serien Season Pass testar han de bästa åken, träffar lokala åkare och försöker sätta fingret på vad som gör just den här skidorten så speciell. Se det som en genväg till att utöka din kunskapsbank eller bara något kul att kolla på för att vrida upp peppet för den kommande vintern.

Här är alla avsnitt i en enda rad:

Avsnitt 1 – Revelstoke

Avsnitt 2 – Chamonix

Avsnitt 3 – Verbier

Avsnitt 4 – Engelberg

Avsnitt 5 – Åre


Text: Peter Nilsson • 2020-12-27
ÅreChamonixEngelbergRevelstokeVerbierVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top