Malou Peterson kör spines i Kanada.

Video

Malou Peterson åker brant i Kanada

Malou Peterson kör branta spines i Kanada i det senaste avsnittet av vloggen KM Days.

Text: Tobias Liljeroth • 2020-12-29 Uppdaterad 2020-12-29

Kajsa Larsson och Malou Peterson har på några få år blivit den nya skiderans svar på den legendariska duon Kaj & Sverre (Zackrisson och Liliequist för den som skamligt nog inte minns) med sin YouTube-vlogg KM Days. Läs mer om just den saken här. När duon nu går in på sin tredje säsong med vloggen är avsnitt två ett soloavsnitt med Malou där hon kör branta spines i backcountryn vid Rogers Pass, någon timme utanför sitt vinterhem i Revelstoke i Kanada.

Malou Peterson.

Om du vill läsa mer om Malou så plocka upp decembernumret av Åka Skidor och läs en längre intervju med henne där. Eller så kommer ett avsnitt av Åka Skidor Podcast med henne lite senare i vinter. Eller så kollar du in avsnitt 1 av videoserien Season Pass där hon är huvudperson i det första avsnittet från just Revelstoke.


Text: Tobias Liljeroth • 2020-12-29
Kajsa LarssonMalou PetersonVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen