Malou Petersen, Land of Powder Foto: Daniel Stewart

Malou Petersen, Land of Powder Foto: Daniel Stewart

Video

Land of Powder – Puderdröm i Revelstoke

Det gäller att njuta av dagarna bland bergen. Malou Petersen såg till att göra det mesta av sina dagar i Revelstoke förra vintern. Här är resultatet.

Text: Peter Nilsson • 2021-01-12 Uppdaterad 2021-01-12

Förra vintern fick ett abrupt och alldeles för tidigt slut. För de flesta av oss innebar det inställda planer i stort, och även vad gäller skidåkning. Med det i åtanke är det glädjande att se vad som faktiskt inte ställdes in. Innan världens skidorter stängde ner hann Malou Petersen filma ihop material för en filmdel som ger pepp inför vintern. Det tackar vi för!

Filmen är helt filmad i Revelstoke förra vintern. Vi fick bara in några dagar av filmande innan allt stängdes ner i mars, så det var lite knepigt att få ihop något men till slut blev det något i alla fall. skriver Malou.

Filmen ser du här:


Vill du höra Malou prata toppturer, pillows och skidåkning i allmänhet kan du höra här, i den andra säsongen av Åka Skidor Podcast:


Malou med hunden Neptune

Text: Peter Nilsson • 2021-01-12
Malou PetersonPuderPuderåkningRevelstokeVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top