Artiklar

Åka Skidor Podcast #13: Henrik Windstedt

Podcast i samarbete med Peak Performance. Henrik Windstedt berättar om sin långa karriär och att vara med i Mästarnas mästare.

Text: Tobias Ivarsson • 2021-01-13 Uppdaterad 2021-12-07

I avsnitt #13 gästas vi av ingen mindre än Henrik Windstedt, Åresonen som av många setts som en av världens bästa skidåkare under en karriär som spänner över 20 år. Han har figurerat i fler skidfilmer än vad han själv kan räkna till, stått på pallen på friåkningstävlingar, vunnit junior-VM-guld i puckelpist, tog hem den första upplagan av Freeride World Tour 2008 och (inte minst) prytt Åka Skidors omslag ett antal gånger – han är så nära den kompletta skidåkaren man kan komma. Åka Skidors Tobias och Tobias (Ivarsson och Liljeroth) satte sig ner på Holiday Club i Åre och tog ett snack om Henkes långa karriär och hans planer för framtiden.

Avsnittet presenteras av Peak Performance.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunesYouTube eller Spotify.

Nytt avsnitt ute varannan måndag under vintersäsongen.


Text: Tobias Ivarsson • 2021-01-13
ArtiklarÅka Skidor PodcastHenrik WindstedtPeak Performance

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen