Foto: Innsbruck Tourismus, Daniel Zangerl

Förlängd nedstängning i Alperna

Österrike förlänger nedstängning

Österrikes nedstängning har förlängts till början av februari. Nu låter det som att turismsektorn kommer behöva vara stängd ännu längre.

Text: Peter Nilsson • 2021-01-18 Uppdaterad 2021-01-18

I Österrike råder lock-down till 8 februari. Då kan förhoppningsvis butiker och personlig service som frisörer öppna sin verksamhet igen. Turismsektorn kommer dock vara stängd till åtminstone mars, uppger Österrikiska myndigheter i en nyhetsrapportering från Reuters. Liftarna är fortsatt öppna men enbart för lokalbefolkning.

”Vi har två till tre tuffa månader framför oss” säger förbundskansler Sebastian Kurz i en nyhetsrapportering.

Uppdaterad info kring vad som gäller Covid-19 och turism i Österrike hittar du hos Österrikiska Turistbyrån.


Text: Peter Nilsson • 2021-01-18
ArtiklarCovid-19Österrike

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen