Candide Thovex. Foto: Faction

Candide Thovex. Foto: Faction

Ny video från Candide Thovex

Ny video från Candide Thovex

Skidvärldens svar på Batman släpper en video just när vi behöver honom som mest. Mellan sina stora filmprojekt bjuder Candide Thovex på en ny video.

Text: Peter Nilsson • 2021-01-28 Uppdaterad 2021-01-28

Candide Thovex är fransmannen som har för vana att överraska. Dyker upp, utför stordåd och lämnar allmänheten med hakorna hängandes för att sedan återvända tillbaka till skuggorna. Lite som skidvärldens svar på Batman. (Fast det är förstås möjligt att förhållandet skulle kunna vara omvänt. Att Batman gör comeback och låtsas vara Candide. Vi vet inte säkert förrän det händer.)

Mellan de stora filmprojekten har den franska friåkningsåkningslegenden släppt ett mindre klipp. Åkningen är dock i vanlig stil allt annat än liten.

Här är videon som släppts under namnet A bit of skiing.


Text: Peter Nilsson • 2021-01-28
Candide ThovexVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen