Mattias Hargin åker puder mitt i Stockholm. Foto: printscreen

Mattias Hargin åker puder mitt i Stockholm. Foto: printscreen

Puder i Stockholm

Puderåkning mitt i Stockholm

När snön kom till Stockholm tipsade vi om de bästa puderåken i stan. Mattias Hargin blev så inspirerad att han kastade sig på första flyg hem från Engelberg.

Text: Peter Nilsson • 2021-02-06 Uppdaterad 2021-02-06

När snöfallen drog in över Stockholm passade vi på att kasta ihop en kort guide till Stockholms bästa puderåk.

Vi blir förstås glada när Mattias Hargin tar redaktionen på orden. Han tog chansen, kastade sig på första flyget hem från Engelberg och lyckades lägga in ett par förstaspår i pudersnön på branterna kring Observatorielunden.

Nu hoppas vi med höga förväntningar på att Mattias spelar in nästa episod på den mytomspunna baksidan av Mont Bajén på den södra sidan av staden. Vid rätt vindförhållanden kan stora vinddrivor formas. Den som tar ordentligt med fart kan landa strax i utkanten av Kärrtorps IP.


Här hittar du fler tips på de stora puderåken i Stockholm


Text: Peter Nilsson • 2021-02-06
Mattias HarginStockholmVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen