Åka Skidor Podcast Jacob Wester

Åka Skidor Podcast med Jacob Wester

Åka Skidor Podcast

Åka Skidor Podcast #14: Jacob Wester

Vi pratar med Jacob om att slå igenom tidigt, tävlingar, åkning på riktigt stora berg och hur det är att jobba med sin sambo.

Text: Tobias Ivarsson • 2021-02-08 Uppdaterad 2021-12-07

I avsnitt #14 av Åka Skidor Podcast sitter vi ner och tar en pratstund med Jacob Wester. Trots sin ålder har Jacob Wester varit ett aktuellt namn på världsscenen väldigt länge. Från att ha slagit igenom som parkåkare i jakt på stora hopp och långa streetrails har Jacob under åren rört sig ut mot även andra delar av bergen. Från stora BC-kickar i Nordamerika till högalpin brantåkning i Chamonix. Tobias Ivarsson tog ett snack med Jacob om att slå igenom som ung, tävlingar, åkning på riktigt stora berg och hur det är att jobba med sin sambo.

Jacob bor numer i Åre. För första gången på länge spenderar han nu många av sina skiddagar på svensk mark.


Text: Tobias Ivarsson • 2021-02-08
ArtiklarÅka Skidor PodcastJacob Wester

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen