Åka Skidor Podcast

Åka Skidor Podcast #15: Jonas Bolling

Som kökschef på Ski Lodge Engelberg har han gjort många bra skiddagar ännu lite bättre. Hör Jonas Bolling prata mat och skidåkning.

Text: Peter Nilsson • 2021-02-26 Uppdaterad 2021-12-07

Mat och skidåkning är en underbar kombination. I detta avsnitt grottar vi ner oss i köket med kocken Jonas Bolling och pratar om hur man gör den ultimata skidåkarmackan, var han helst äter och hur man lägger upp dagen matmässigt när man åker skidor.

Jonas Bolling är kocken vars mat varit pricken över i:et för många bra skiddagar. Som passionerad skidåkare och tidigare kökschef på Restaurang Konrad på Ski Lodge Engelberg har han förgyllt puderdagarna ännu lite extra för många skidåkare. Även fast de flesta aldrig sett honom ute i köket bakom bland grytor och kastruller är hans jobb en stor del i en lyckad skiddag.

På tal om mat och skidåkning, har du sett det här?


Text: Peter Nilsson • 2021-02-26
ArtiklarÅka Skidor Podcast

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen