
Åka Skidor Podcast #15: Jonas Bolling
Som kökschef på Ski Lodge Engelberg har han gjort många bra skiddagar ännu lite bättre. Hör Jonas Bolling prata mat och skidåkning.
Mat och skidåkning är en underbar kombination. I detta avsnitt grottar vi ner oss i köket med kocken Jonas Bolling och pratar om hur man gör den ultimata skidåkarmackan, var han helst äter och hur man lägger upp dagen matmässigt när man åker skidor.
Jonas Bolling är kocken vars mat varit pricken över i:et för många bra skiddagar. Som passionerad skidåkare och tidigare kökschef på Restaurang Konrad på Ski Lodge Engelberg har han förgyllt puderdagarna ännu lite extra för många skidåkare. Även fast de flesta aldrig sett honom ute i köket bakom bland grytor och kastruller är hans jobb en stor del i en lyckad skiddag.
På tal om mat och skidåkning, har du sett det här?
Text: Peter Nilsson • 2021-02-26
Artiklar • Åka Skidor Podcast