Tävling

Dagens tävling: dag 2 – Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Varje dag under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days har du chans att vara med och tävla om priser som kommer göra dina skiddagar ännu bättre.

Text: Peter Nilsson • 2021-03-29 Uppdaterad 2021-08-19

Varje dag under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days har du chans att vara med och tävla om priser som kommer göra dina skiddagar ännu bättre.

Du kommer kunna vinna nya skidställ, värmande lagerplagg, väskor och nya skidor.

Alla tävlingarna annonseras på vår instagram @akaskidormag. Där ser du även hur du gör för att delta och vad som krävs för att vinna.

Följ kontot för att inte missa chansen att vinna!


Dag 2 – Haglöfs Roc Down Vest Women & Tarn Flannell Shirt Men

Dagens tävling avgörs i dam- respektive herrklass. I damklassen tävlar vi om en Roc Down Vest. I herrklassen är förstapriset en Tarn Flannell Shirt.

Roc Down Vest är en lätt och otroligt bekväm väst fylld med DWR-behandlat dun av premiumkvalitet. Impregneringen är så effektiv att fyllningen håller sig torr i upp till 5000 minuter i vått väder. Resultatet är ett riktigt varmt, bekvämt, lätt och utrymmessnålt plagg – som inte bör föranleda alltför mycket bekymmer när regnmolnen hopar sig. Dessutom är den tillverkad helt och hållet i återvunna och fluorkarbonfria material, och bluesign®-godkänd.

Tarn Flannell Shirt är tillverkad i mjuk och lätt flanell som ger utmärkt fukttransport. Den här rutiga skjortan håller dig varm och torr under äventyrliga vandringar och kyliga kvällar. Skjortan är gjord av 100 % polyester. En mjuk och lätt garnfärgad flanell med borstad insida, 150 g/m², bluesign®-godkänd.

Mer från Haglöfs Åka Skidor Freeride Days


Text: Peter Nilsson • 2021-03-29
ArtiklarFreeride Days 2021HaglöfsTävling

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen