tävling

Tävling nr3: Vinn nya skidor från Black Crows

Ett par Black Crows Ferox Freebird till nästa vinter är priset i dagens tävling på Haglöfs Åka Skidor Freeride Days.

Text: Peter Nilsson • 2021-03-30 Uppdaterad 2021-03-30

Varje dag under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days har du chans att vara med och tävla om priser som kommer göra dina skiddagar ännu bättre.

Du kommer kunna vinna nya skidställ, värmande lagerplagg, väskor och nya skidor.

Alla tävlingarna annonseras på vår instagram @akaskidormag. Där ser du även hur du gör för att delta och vad som krävs för att vinna.

Följ kontot för att inte missa chansen att vinna!

Tävlingen om ett par Ferox Freebird deltar du i genom att svara på en fråga i vår story.


Dag 3 – Black Crows Ferox Freebird

Det innovativa skidmärket Black Crows startades av två de två vännerna Bruno Compagnet och Camille Jaccoux i Chamonix, Frankrike 2006. De bägge professionella skidåkarna hittade inte riktigt den skida de tyckte att de sökte på marknaden. En skida som kund ta sig an bergen kring Chamonix som de ville att den skulle göra. Nästan som av en slump fick de för sig att starta ett eget skidmärke och ta fram skidor som fungerade som de ville. Skidor som vågade sticka ut och testa nya saker. Deras arbete har resulterat i många skidmodeller sedan dess. En av favoriterna för många är Ferox Freebird.

Black Crows Ferox Freebird

En kraftfull skida med twintip och dubbel rocker. En kraftfull konstruktion som levererar i olika fören men som samtidigt gjorts lättare för att anpassas till topptur.

Det här är en skida för dig som vill ha lite lägre vikt men inte fortfarande turar med fokus på åken du går till.

Skidorna är helt slutsålda i år. Var med och tävla så har du chansen att få ett par levererade precis i tid till nästa vinter.Text: Peter Nilsson • 2021-03-30
ArtiklarBlack CrowsFreeride Days 2021

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top